Alla Hjärtans Dag - Mannabies

Alla hjärtans dag

Just idag är det ”Alla hjärtans dag”. Det borde det vara varje dag såklart. Men visst märker man att hjärtorna klappar lite extra idag, vart och hur man än vänder sig. Människohjärtorna är verkligen fulla av värme och omtanke en dag som idag. Till och med solen stämmer in i dagsens hjärtligheter.

Alla hjärtans dag gör oss ivriga att ge något till någon speciell, kanske för att traditionen uppmuntrar och manar på oss till det, eller för att man känner för´t. Att ge sägs vara större än att ta emot. Så kanske det är. Men att ta emot en gåva, öppna sig och ge tillbaka en uppskattande reaktion är också en handling i hjärtats tecken. Emottaganadet av en gåva kan och kanske också ska göras till en konstart. Då kan mottagandet bli en lika fin gåva även till givaren.

På Alla hjärtans dag ska man kanske passa på att ge sig själv bekräftelse och uppmuntran. Det gör alltid gott. – testa så får du se. Då är du både givare och mottagare.

Idag handlar det mer om omtanke än prylar hos oss, så vi sänder dig vår omtanke och låter prylarna ligga till sig en dag. Men vårt löfte kvarstår naturligtvis: 20% på hela sortimentet hela dagen fram till klockan 23.59.59. Använd rabattkoden: ”allahjartansdag”.

God Alla hjärtans dag önskar vi på Mannabies.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *