Rea!

Mannabies Klassisk Rakning – Julklappen

1.989,00 kr 1.689,00 kr

Mannabies Klassisk Rakning – Julklappen. Ett exklusivt rakningskit för klassisk rakning,

Förgyll manligheten med ett komplett set för klassisk rakning. Vi på Mannabies har komponerat ett komplett rakset med målet att göra rakningen till en fanstastisk upplevelse framför spegeln. Med bästa möjliga försutsättningar och i bästa tänkbara sällskap. Ett paket, laddad med klassisk raktradition för dig som inte vill tumma på kvaliteten, vare sig det gäller designen, rakupplevelsen och slutresultatet. Allt inslaget och presentklart i naturfärgat papper om du önskar.

1. Raktvål, Captain Fawcett Shaving Soap with Bowl (100 g)

En väldoftande raktvål som ger ett rikt och krämigt rakskum. Fräscha toppnoter från bergamott och mandarin, som utvecklas till en exotisk blandning av kardemumma och tonkaböna med en hint av lavendel och vanilj. Tvålen är tillverkad i England och träskålen kommer från Indien.

2. Rakborste, Captain Fawcett Best Badger Shaving Brush

Handbunden rakborste av medelmjukt grävlingshår som ger ett lyxigt och krämigt raklödder för en bekväm och hudnära rakning. Handtag av imiterad elfenben med kromdetalj. Handtillverkad i Sheffield, England.

3. Rakskål – Antiga Barbearia de Bairro Shaving Bowl

Antiga Barbearia de Bairro Shaving Bowl är en klassisk rakskål i finporslin och gjord efter en förlaga från 1870. Tillverkad i Ílhavo Portugal, Porcelanas Armindo & Gaspar Rocha.

4. Rakhyvel – Giesen & Forsthoff Butterfly Safety Razor Shiny Chrome

Giesen & Forsthoff Butterfly Safety Razor Shiny Chrome är en klassisk säkerhetshyvel med butterfly-öppning. Den gör det enkelt att byta rakblad. Tillverkad i mässing med en kromplätering. Tillverkad i Solingen, Tyskland.

5. Rakblad – Feather Double Edge Razor Blades 10-p

Feathers DE-blad är ett tunt, hållbart och mycket vasst dubbelrakblad som används till en dubbelbladshyvel (Safety Razor). Tillverkad i Japan.

6. After Shave – Captain Fawcett Post Shave Balm

Captain Fawcett Post Shave Balm är en after-shave berikad med naturliga mjukgörande och återfuktande ingredienser som lugnar huden efter rakning. Innehåller vitamin E, sheasmör, kakaosmör, havreolja och jojobaolja.
Doftsatt med en toppnot av tallbarr, elemi, kummin, koriander som utmynnar i en mellannot av frankincense, patchouli och tobak och avslutas med en bas av sandelträ och amber (bärnsten).