Skäggvård kit, Percy Nobleman Ultimate Grooming Box
Skäggvård kit, Percy Nobleman Ultimate Grooming BoxPercy Nobleman Ultimate Grooming BoxPercy Nobleman Ultimate Grooming BoxPercy Nobleman Ultimate Grooming BoxPercy Nobleman Ultimate Grooming Box

Skäggvård kit, Percy Nobleman Ultimate Grooming Box

2.495,00 kr

Skäggvård kit, Percy Nobleman Ultimate Grooming Box är ett exklusivt skäggvårdskit med allt du behöver för att sköta ditt skägg samlat i en exklusiv, portabel snidad trälåda med spegel. Ett skäggvårdskit utöver det vanliga, innehållande skäggolja, skäggschampo, stylingvax, skäggvax, mustaschvax samt skäggkam och sax. Elegant paketerad i en exklusivt snidad trälåda med spegel.

Skäggolja, Percy Nobleman Beard Conditioning Oil Signature Scented (100 ml)

Skäggolja, en exklusiv blandning av oljor som vårdar och mjukgör ditt skägg och samtidigt ger näring till skäggbotten.  Skäggoljan består av en mix av arganolja, avocadoolja, jojobaolja och mandelolja som gör skägget mjukt och följsamt. Samtidigt håller du skäggbotten i bra kondition och risken för klåda och irritation minskar. 99% naturligt innehåll.

En exklusiv doftkomposition :

  • Toppnoter: melon, äpple och bergamott.
  • Mellannoter: grapefrukt, patchouli och svartpeppar.
  • Basnoter: tobak, amber, mysk och vanilj.

Skäggschampo, Percy Nobleman Beard Wash (100 ml)

Ett fräscht skäggschampo för mild rengöring av skägget. Till 100 % baserat på naturliga ingredienser, varav 95% är organiskt innehåll. En oljemix bestående av kokosnötsolja och solrosolja, som tillsammans med sesamfröolja och sheasmör återfuktar och mjukgör ditt skägg. Den bibehåller den naturliga pH-balansen i huden. Fräsch och mild doft av lime och cederträ.

Skäggvax (även hårvax) – hög stadga, Percy Nobleman Gentlemans Styling Wax (50 ml)

En välkomponerad  stylingprodukt för både skägg och hår som ger en hög stadga. Helt baserad på naturliga ingredienser varav 95% organsikt innehåll. Baserad på organiskt bivax, från medium till hög stadga, med kokosnötsolja och jojobaolja som ger näring till skäggbotten och vårdar skägg- och hårstråna. En kladdfri formula som är omformningsbar. Doften är mild bergamott.

Skäggvax – mediumstadga, Percy Nobleman Beard Balm (65 ml)

Ett vårdande skäggvax med mediumstadga för skägget.  Innehåller en mix av närande oljor som vårdar både skäggstrån och skäggbotten. 100% naturliga ingredienser. En mix av jojobaolja, sheasmör och bivax.

Vaxet ger en naturlig/matt finish. En mild och lite rökig doft av patchouli, cederträ och mörka citrusoljor. Motverkar klåda och flagnade skäggbotten.

Mustaschvax, Percy Nobleman Moustache Wax (20 ml)

Ett naturligt mustaschvax som ger en medium till hög stadga. Baserad på organiskt bivax mixad med arganolja, vitamin E och babassu. En mustaschvax som ger en bra stadga som tillåter omformning under dagen. Förpackning i plåtburk som du enkelt bär med dig i fickan. Maskulin rökig doft.

Skäggkam, Percy Nobleman Beard Comb

I skäggvårdskittet finns även en handtillverkad skäggkam ett träslag som i Thailand anses bringa lycka: Thai Tropical Pud Wood. Kammen fungerar bäst för skägg med minst 2,5 cm längd. Kan även användas som hårkam. Kammens format: 13 x 5,5 cm

Skäggsax, Percy Nobleman

En precisionssax för skägg och mustasch. Tillverkad i tåligt karbonstål i Italien. Längd11,5 cm

Skäggvård kit, Percy Nobleman Ultimate Grooming Box i snidad trälåda med spegel

Skäggvård kit, Percy Nobleman Ultimate Grooming Box. Allt du behöver för din skäggvård, samlat i en exklusiv snidad trälåda med spegel.