Starta här

Vi gör dig på gott humör

Din viktigaste tillgång är du själv tänker vi på Mannabies. Ja, helt enkelt din hälsa, din energi, dina talanger, din kreativitet och ditt goda humör.

Mannabies vision är en värld med fler naturliga och sunda hygien- raknings- hud- och hårvårdsprodukter för män. Naturliga produkter som tar hand om- och till och med stärker dina tillgångar, både de fysiska och de mentala.

Utifrån denna vision tillhandahåller vi produkter som gör gott för hälsan och humöret, vare sig de används i kroppen, på kroppen, nära kroppen eller i hemmet (inredning, textiler och produkter för tvättning och städning). Därtill är vi återförsäljare av smarta hushållsmaskiner som förenklar för hemmakocken att producera egna nyttiga maträtter och juicer.

Vi tror på det naturliga, det småskaliga, det hantverksmässiga och det personliga engagemanget för att på bästa möjliga sätt tillmötesgå den medvetne mannens krav på rättvis och miljövänligast möjliga produktion, kravet på produktkvalitet och inte minst kravet på verklig nytta.

Välkommen till mannabies.se den goda sidan.

Livet är fullt av val

För varje val och beslut man gör får man en tydligare bild av sig själv. Genom att välja vilka tankar du vill tänka väljer du också vem du vill vara.Genom att medvetet välja vilka produkter du vill använda till att ta hand om din hud, ditt hår, skägg, till din matlagning, till städningen av ditt hem och vilka kläder du klär dig i, väljer du i praktiken hur du ska må idag och i fortsättningen.

Att ta hand om sig själv och sitt hem kan paradoxalt nog vara kopplat till att en stor mängd kemikalier hamnar i våra kroppar. Att ta hand om sig själv handlar därför i hög grad om att ha kunskap om vad som skadar respektive gör gott för kroppen. Att ta hand om sig själv innebär att göra de rätta valen. vi hoppas vi kan bidra till det.

Bli kund hos oss om du väljer en medveten och giftfri livsstil som ger dig mer energi, en friskare kropp och ett bättre humör.